söndag 14 december 2008

Söndagsfrid



Idag var det tråkigt väder, regn och snö som smälter bort, det är svårt att hålla humöret uppe då.
Fast lite bättre blev det efter en promenad till Barkös, vårt stora "s
hoppingcenter i Stensjön, spelade lite Keno igår för 60:--det gav en utdelning på 500:--positivt värre skulle jag vilja påstå.
Tog oxå en sväng förbi vår rondell och fotade tomten som sitter i vår båt, mitt i rondellen, så alla rondellhundar, släng er i väggen, här kommer rondelltomten.......
Jag har slagit in julklappar idag oxå, fast det blir mest till Josefina, eftersom vi ska ha någon lustig tärningsceremoni runt vårt julklappsdelande, och då köper man paket per par (2) för totalt 500:--. OK, det blir ju smidigare så, eftersom det är bökigt att hitta personliga saker till alla, nu ska det ju passa alla...??
Vår ene son, slog en signal och bokade frukost hos oss på Julaftonen, det blir mysigt, sen ska vi alla till Gabriella på juldagen och fira jul hos dem, det blir två sköna dagar.
Julen borde ju räcka i många dagar, så mycket som det är runt omkring firandet och inte bara något antiklimax på Julaftonen och sen är det slut.
Nu väntar jobbarvecka/jobbarnätter med Sofi , vi ska se till att alla transporter lämnar Terminalen i tid, inga förseningar, ska bli kul att jobba med henne, sen är det helg - i 14 dagar- Yeeeah.


Inga kommentarer: