fredag 26 december 2008

Lilljulafton



Så var det dags för nästa Julafton, som vi skulle fira hos Gabriella o Krister i Barkeryd.
Vi samlades allihopa vid 12.00 , litet knytkalas men mycket av den goda maten hade hennes händige karl fixat ihop, mycket gott, var det.
Gabriella hade gjort en massa gott julgodis oxå, som vi såklart proppade i oss.
Alltid trevligt när vi är allihopa tillsammans, det blir ju inte så ofta, men till Ju
l är det ju nästan ett måste.
Vi lät maten oss väl smaka, och sedan delade vi ut julklappar, vi hade med lite till "barnen", vi byter egentligen inte, men jag brukar alltid fixa ihop en låda, med lite av varje i,till dem, halva nöjet är ju att fylla dem. Dessutom fick de alla varsin låda med 5 glöggflaskor i, Dufvenkroks småflaskor, kan man njuta av lite då o då.
Mest paket , fick ju såklart Josefina, detta var hennes allra först
a Jul, och hon fick en del bra saker, och lite kläder.
Sedan vidtog vår mystiska julklappsdelning, vi slog med tärning i ca. 5 min., tror jag det var, och den som fick en 6:a fick ta en paket av någon annan,som man ville ha, och lämna den man själv inte ville ha, det blev lite kul en stund, men tärningen var absolut fixad, för en 6:a var nästan omöjligt att slå.........
När vi slutade och hade öppnat paketen, tror jag att alla var nöjda, att sitta på vår toa blir dock inte lätt, för på toapapperet finns det Sudoku, på varje bit. Det är bara att lösa detta, kan ta en stund....
Efteråt fick vi kaffe/the och en god tårta, som var garnerad med krossad pepparkaka, jättegott.....

Idag på förmiddagen kom dessutom Gabriella o Josefina förbi en snabb sväng, de skulle hälsa på Frida och hennes familj. innan de åkte hem igen, det blev en kort visit, och deras barn, hade blivit stora, Sofus iaf.
Så promenerade vi hem, det var jätteskönt, Josefina f
ick mat lite snabbt och sedan åkte de iväg hem till sitt.
I morgon blir det middag för alla här i Stensjön, dock inte julmat, så det får bli en snabb sväng in till staden på förmiddagen, för de kommer vid 14:00.
Lite måste jag ju komplettera med, typ, potatis och mjölk.......

Inga kommentarer: