söndag 6 juni 2010

Grillad PIZZA

Ännu en härligt ljuvlig sommardag, har utnyttjats maximalt.

Jag har klippt vår gräsmatta, det ska ju komma en hel del regn, och då växer den väl så det knakar, bäst då att klippa innan, annars kan gräset bli på tok för högt.

Efter avslutad klippning, cyklade jag till sjön och där tvättade jag av mig, härligt uppfriskande, om än lite, lite svalt.

Vi var dessutom bjudna på middag, i Östra Hult, skulle bli deras omtalade pizza, som görs i grillen.

Markus har pratat om detta ett tag och vi har nog kanske tvivlat lite, på att det skulle bli bra, men OJ,OJ,OJ, hur gott var inte detta????

Otroligt gott, med en helt perfekt pizzabotten, tunn, spröd och frasig, precis som vi iaf vill ha våra pizzor.

Markus o Johanna har alltså en jättebra grill och har då köpt till en "pizzaplattasten" typ, som kan åstadkomma de mest delikata läckerheter, och så var fallet.


Nästa års investering, får nog bli en bättre grill med vissa speciella tillbehör, som kanske en pizzasten.

Tillbehör fanns det också gott om, som en alldeles speciell "sås"
som endast skulle tas i mycket, mycket små smaktest, såklart kunde inte Owe låta bli, utan tog ett snabbt smakprov då vi var inne i köket.

Då vi kom ut, undrade vi vad som hänt, trodde han skulle tuppa av i stolen och Markus skrattade gott; Du skulle ju bara ta jättelite, och det hade han gjort, men det var riktigt starka grejer, inköpta på nätet.

För att lindra den heta chocken i mun och hals, fick Owe svepa fler stora glas med MJÖLK
för att överhuvudtaget kunna prata, igen.

Ja,ja, så kan det gå om man inte lyssnar på sina barn.

Han kunde trots allt äta sin pizza, som även den kryddades en liten, liten aning med tidigare nämnda smaksättning och allt slutade lyckligt, vi blev så mätta.


Tack, än en gång för den smakupplevelsen.

Jag avslutade med tidningarna ute i vår soffgrupp och somnade nästan på kuppen, nu siktar jag nog på en liten cykeltur och sen väntar sängen, då en ny jobbarvecka snart börjar.


Inga kommentarer: