torsdag 3 juni 2010

Badpremiär



Dessa ljuvliga blommor har jag plockat idag, på tomten, en underbar doft sprider sig i huset, otroligt vackra blommor, om än giftiga.

Ja, så blev det då dags, för årets första dopp, något sent, men det har inte varit bra väder.

Något det iaf har varit i ett par dagar nu, och idag, var det underbart.

Alexandra kom ut hit idag, hade med sig jordgubbar, som verkligen smakade sommar, och det var vad vi intog till frukost, tillsammans med gott the och lite smått och gott.

Vi har lapat sol, större delen av dagen, bäst att passa på, men tyvärr blev jag inte ledig ikväll, så det är jobb som gäller, dock bara 19-22, en helt överkomlig tid.

En promenad ner till Lerövägen, där vi satt en stund på bryggan och njöt, och efter moget övervägande bestämde jag mig för ett dopp,
detta blev dokumenterat av Alexandra som envist höll sig på bryggan.

Så himla kallt var det inte, helt OK, faktiskt och så var årets första dopp, ett faktum, tror dock inte att detta blir det sista........

En smidig lunch, bestående av äggröra, broccoli, Alexandras smarriga röra /rödlök, kräftstjärtar, creme fraiche/ smakade himmelskt gott, ute på altanen, en god glass fick avsluta denna lyxiga måltid.

Det blir till att ta sig hem snabbt och avsluta dagen/kvällen, med en cykeltur i sköna Stensjön, bättre sent - än aldrig.

Inga kommentarer: