söndag 18 april 2010

Hallå!! Snickaren!!!




Så var söndagen här, igen, går alltid lika fort, och inatt ska jag jobba.

Så efter detta inlägg, blir det ryggläge en stund för vila, så jag orkar långnatten.

Lika bra att vänja sig, för nya schemat blir tufft, nu har jag ju inga små barn, eller annat som behöver passas och lika bra är det, för det kommer att finnas utrymme för endast en liten del av detta.

Blir intressant att se hur många, inklusive mig själv, som kommer att orka, prio ett, måste ju bli att se till att fixa jobba, mycket annat får läggas åt sidan.

Nåja, den dagen får vi väl se.

Annars har helgen varit hyfsat lugn, lite svårt att shoppa, när man är av med bankkortet, det nya kommer väl nästa vecka.

Jag lyckades alltså tappa bort mitt kort, förra veckan, fanns ingenstans och jag är oerhört noggrann med att hålla reda på just sådana saker, men det var helt bortblåst, försvunnit som ett magiskt kort.

Det var bara att spärra kortet och vänta på ett nytt, gillade dock inte att hon på banken spände ögonen i mig, Du har väl polisanmält???....eeehhh, nej, ska jag det???

Det tyckte hon, fast jag troligen "slarvat" bort det själv, och det är första gången detta händer, jag försökte dock ringa till Polisen, men efter att ha väntat läääänge, i flera omgångar, så la jag ner detta.

Nojig som man blir iaf, av ett borttappat kort, så tittar jag konstant efter mitt kort, men det har inte dykt upp.

I fredags var Alexandra här och bytte däck på Gullefjun,själv,
dessutom tvättade hon av bilen, lite snabbt och även vinterdäcken, och, ja, jag har rullat in dem i bon.

Vi har även rivit en del till av altanen, så Snickaren, nu kan Du titta på bilderna och så får Du väl höra av Dig, då tid finns, vi hoppas att det ska räcka sådär.

Det går väl att bygga över, en del av materialet, men golvplankorna på övre delen, ska såklart också bort, men får vara tills arbetet börjar, annars kommer vi inte in den vägen.

Jag testade, en efterrätt igår, samma som vid påsk, men annan variant, fyllde med vaniljkräm blandat med turkisk yoghurt istället, det var också gott, men inte den höjdarsmaken, jag är ute efter.


Vi har även en stor blå container, på gården, nu, där vi ska slänga en del skräp, efter att ha hävt i lite grann, så tror vi att den kommer att bli full, ganska så snabbt, får väl hoppa lite i den, så mer får plats.

För övrigt, så går dagarna sin gilla gång, vitsipporna börjar fylla alla hagar, blåsipporna tittar fram med sina blåa vackra blommor och det är vår!!!!!!

Inga kommentarer: