tisdag 13 april 2010

Altanrivning

Nu pågår våraktiviteter av olika slag, iaf hos oss.

Nu ikväll, har vi rivit ganska mycket på/av altanen, den är ju så himla välbyggd, så det fodrar mycket kraft och energi, för att få loss allt material.


Vi har väl inte bestämt oss till 100% exakt hur det ska se ut, så nu funderar vi och tittar i tidningar och överallt för att hitta något inspirerande, så ska vi väl kolla lite med snickaren oxå, ifall han har någon idé.

Jag har dessutom bytt däck, på bilen ikväll, nästan alldeles själv, sånt stärker, hoppas bara däcken sitter kvar.

Jag har lagt fälgkorset i bagagen, så jag kan stanna och dra åt ifall det skulle låta som om de lossnar, jag har varit med om detta, för längesen och vet precis, hur lösa däck låter.

I morgon blir det tvätt av däck, samt ev. bilen.

Innan detta ska jag åka en sväng till Barkeryd och fika med två fina "flickor", och tidigare idag, var jag och åt frukost/lunch med Alexandra, givetvis på Thimons.

Det smakar alltid gott på Thimons och man skulle kunna sitta därinne nästan hur länge som helst.


Nu är det ändå vår och alla blommor börjar sticka upp mellan bruna torra löv, blåsipporna är så vackra, först ser man en, sedan en till och plötsligt är hela marken full av blåsippor, jag tycker det är lika vackert och njutningsfullt varenda vår, och jag är tacksam för att jag får uppleva detta.

Dessutom blommar tussilagon och vitsipporna står och nickar med välmatade knoppar, snart kan man se vackra "öar" av blommande vitsippor, otroligt vackert.


Jag har varit helt ledig idag, jätteskönt och i morgon börjar jag inte förrän sent, så det blir en dag till, ledig.

Slänger in en bild på blommorna, jag fick av min man, till helgen, så vackra....

Inga kommentarer: