söndag 18 januari 2009

1-årskalas

Idag har vi varit på kalas hos den största solstrålen i Världen, Josefina, som fyllde 1 år i tisdags.
Kalaset måste ju delas på två gånger, då familjen består av så många, och idag var det vår tur.
Morbröder, med o utan sambo, vi saknade dig Johanna, samt moster och morfar och mormor/. jag.
Det blev många paket, men hon öppnade med mammas hjälp, det ena efter det andra.
Ut kom både blingblingsmycken, telefon, klänning, gummistövlar, mjukistupp, och diverse andra saker,den ena roligare än den andra. Hade hon kunnat prata, hade hon säkert förklarat sig jättenöjd.

Därefter fick vi riktigt smarrig fika, som Gabbe o Krille hade fixat, här räknar vi inga kalorier, inte idag, och allt var jättegott. Josefina fick en egen liten tårta, som hon åt både med fingrar, sked och hela ansiktet, men fyller man ett år, så gör man.

Nästa kalas går tydligen av stapeln i Stensjön, då Gabriella fyller den 18/2 och undertecknad den 25/2, beslutades blixtsnabbt att kalaset blir i Stensjön, med middag då, för alla.
Eventuellt skulle Krille komma med något önskemål/förslag, och det mottages tacksamt.
Annars vet ingen vad det blir, kan väl alltid testa någon ny rätt, är ju faktiskt ganska kul, även om det inte alltid faller alla i smaken.....

Så var denna helgen slut och jag ska jobba dagvecka, vilket jag inte är så förtjust i, men det är bara att bita ihop och göra bästa möjliga av detta, dagarna till fredag går ju så fort, och snart är det helg igen......



1 kommentar:

Frida Sandin sa...

Jag fick ett supergott recept av Alfred till nyår Eva, det borde du prova. Det är en kycklingfilé till varje person, du lägger dessa i en marinad bestående av olivolja, finhackad chili och vitlök, samt salt och peppar. Låt det ligga i några timmar. Sedan så grillar du dom i ugnen, till det serverar du hasselbackspotatis, någon god sås och sallad. En mycket uppskattad måltid måste jag säga!