fredag 6 maj 2011

Nihaoo

Begriper inte detta, borde sova länge idag, efter två tuffa nattveckor, men, men, inte riktigt uppe med solen, men nästan.

Vaknade, kände mig riktigt pigg och har redan en tvättmaskin på gång.

Solen ska visst gästa oss en sväng idag, och då blir tvätten ljuvligt doftande, efter att ha torkat ute.

Pilates, väntar framåt dagen och efter gårdag kvällens pärs, behöver jag tagga ner och slappna av.

Nej, så farligt var det inte, men ändå........

Nihaoo, korrekt stavning eller inte??? betyder Hej, på kinesiska och med detta enkla ord, kan man komma långt, skapa en bra kontakt redan från början.

Vadå???? Jo, igår skulle jag och ngn mer, vem var frågetecken redan från början, guida en grupp på jobbet och de var kineser.

Det blev både Christian och Joanna, som dök upp, Joanna hade blivit vidtalad i sista minuten, men hon har ju bott i en annan del av världen och var så himla bra på engelska.

Tillsammans gjorde vi så gott vi kunde, gruppen var dock lite sen och visade sig bestå av både svenskar och kineser, totalt 19 stycken.

Det kändes iaf som att de var nöjda och det var ett kul gäng, som ska tillbringa 14 dgr till i Sverige.

Tänk att få komma hit vid denna ljuvliga tid på året, njuta av våren som fullkomligt omfamnar en med alla dofter, färger och fågelsång, bara man ger sig lite tid att njuta av detta.

För övrigt ser jag fram emot lite ledigt, som alltid efter en tuff vecka och hoppas att alla Ni därute även får lite tid till njutning.

Dessutom har Daniel, lovat att dyka upp vid 7-tiden imorgon och gräva lite, så altanbygget kan komma igång.

Inga trädgårdsmöbler får komma fram, förrän den är klar.

Inga kommentarer: