söndag 7 november 2010

Höstsol

Solen strålar från en härligt blå himmel, det blir så mycket lättare att leva, när det ser ut på det viset, sen må vintern vara i antågande, men jag gillar ju iofs alla årstider, men vissa saker, gör det lättare.

En liten fika med flickorna blev det i fredags, jag skulle egentligen passat Josefina, när hennes mamma var hos tandläkaren, men det blev inställt, så vi var en stund i lekparken och åkte bl.a. karusell.



Denna helg, har jag varit ganska lat, inte motionerat speciellt mycket, men det måste man oxå unna sig, ibland.

Vi har börjat förbereda i källaren, inför målningen som förhoppningsvis kommer att kunna börja nästa vecka, ska bli så himla kul.


Annsi, på jobbet, delade med sig av ett recept i förra veckan, cookies, och oj, vad goda de blev, visserligen lite stora, så de rann ihop lite grann,
men vad gör det????

Smaken var utsökt och av bara farten, blev det en blåbärskaka oxå,
inte misslyckad, och allt ligger i frysen för framtida synder.

Ett hett tips, på thé, fick jag av Sandra och det har jag köpt,
smakade himmelskt gott, så en cookie och en kopp thé, kan fullkomliggöra vilken ledig stund, som helst.

Det behövs inte så stora åthävor för att kunna njuta av de små stunderna......

Alexandra, har bytt däck på sin Gullefjun, idag, det var på tiden, det är lite oroligt när "barnen" är ute o kör i första vinterhalkan, det behöver ju inte vara deras fel, om det händer något.

En provtur på fyrhjulingen, blev det oxå, fast hon tyckte den gick lite för sakta, ja,ja, rallybrud var det hon skulle ha blivit, och det är väl inte för sent ännu.


Kommande jobbarvecka, blir något lugnare än vanligt, jag ska nämligen gå på "pensionsutbildning", det är facket som erbjuder detta och lite bra tips, kan väl aldrig skada, det blir ändå inte mycket att leva på, när den dagen kommer, om vi inte vinner storkovan, innan dess, hoppet finns ju alltid, dock blev det inget denna helgen.

Gäller att betala av på det mesta, så inte så mycket kostnader dyker upp, då ska det nog gå bra, om vi får lyckan att leva så länge, det finns ju inga garantier för något, i denna värld.

Även himlen kan ramla ner ibland och då gäller det att hålla sig ur vägen.......

Inga kommentarer: