torsdag 19 november 2009

Sprutan

Ja, så har jag då varit och tagit sprutan, den ack så omtalade, sticket kändes inte, kön i Bodafors var helt obefintlig, så jag känner mig rätt nöjd.

Nu ska jag jobba hela natten och jag hoppas, nej jag vet, att jag inte kommer att bli dålig, av den......

Ursäkta min dåliga uppdatering, men tiden har inte funnits, eller...jag har nog inte prioriterat bloggen, så kan det bli ibland.
Denna ståtliga julgran fanns i Gallerian i Göteborg, vi hann en snabb runda där, när vi var på utbildning....

Dock har jag hunnit med ganska mycket, utbildning, fest, fikat med Världens Bästa Josefina och hennes mor och syster....det var oxå alldeles för länge sedan.

Det känns som om tiden tar slut mycket fortare, men det är väl för att det mörknar så tidigt, men snart ska jag tända massor av röda ljus och byta ut glödlamporna mot röda, det blir så vackert ljus, och det tycker jag om.

Vi har också köpt golv till vårt uterum, som kommer att bli färdigt, snart, hoppas jag, vi skulle köpa vitt men kom hem med ett svart, färgen på de väggar som finns, blir grå, utom en vägg, som får en fototapet, med vatten och lite himmel som motiv, jag tror det blir jättebra.

Ikväll, har vi precis släpat/kånkat in en fåtölj, som Owe ska ha, vit, lyxig, vilfåtölj, som jag prutade ner rejält, på Materialmännen, i Eksjö, för övrigt en rätt bra affär att handla i, med sjyst service och trevlig personal...

Jag har köpt en på Tradera, ett fuskmärke tror jag, originalet heter Le courbusier, tror jag att den heter, men jag har inte fått den ännu, hoppas bara jag inte blivit blåst, den är också i vitt....


Ska bli spännande att se, när den dyker upp, kan rekommendera Tradera, finns ju både nytt och begagnat och har Du tur, kan priset bli mycket, mycket bra...

Ska försöka lägga in lite bilder senare, nu ska jag käka lite.....

Ses....

1 kommentar:

Emelie sa...

Tack:)

Jaha ok det visste inte jag... Då får jag ringa och avboka den tiden. Men om man tänker lite så ska man nog inte ha det haha.

Kram