söndag 29 november 2009

Sköna Söndag

Idag kändes det underbart att vakna, ut på en härlig morgonpromenad, luften var hög och fin och det kändes bara så skönt, hjärnan var tömd på bekymmer, dagen kan fyllas med allt möjligt, det är bara att välja själv.......

Visserligen har inga spelmiljoner ramlat in, men det känns som om det kvittar, just idag, iaf, fast nog skulle ett par miljoner sitta fint, julklappar till barnen skulle bli skithäftiga....men det är ju bara utopier och fantasier....

Vi hade en trevlig fika här ute i går, Josefina gillar det nya rummet, det går bra att sjunga och tjoa, det ekar så härligt och mycket att titta på ,genom alla härliga fönster.

Alva, Markus o Johannas hund, var mindre förtjust, Josefina skrämmer henne, lite grann och när hon blir för intensiv, sticker Alva, men det är inte så lätt på halt parkettgolv, så lite roligt blev det.

Nu stundar lite fönsterputsning och gardinuppsättning, samt lite julstjärnor, 1:a ljuset tände vi till frukosten, som också satt bra.

Nu är jag fylld av energi, både själsligt och kroppsligt, hoppas bara dagen fortsätter kännas så positiv,men vad säger jag????

Det är helt och hållet upp till Mig själv.......Hur svårt kan det vara????

Inga kommentarer: