lördag 29 augusti 2009

Vaddådå

Livet går i vågor, ibland jättebra, ibland mindre bra och ibland riktigt åt helvete, eller inte alls.
Jag tycker att livet är ljuvligt, alltför värdefullt för att slösas bort, gårdagen kommer aldrig mer igen, skit i den, tag med din erfarenhet och gör något bra av den, morgondagen vet Du inget om så lägg inte för mycket energi på den, dagen som är kan bara Du förvalta, varje minut är unik, just nu, och det är bara att tacka och ta emot och hoppas att något bra kommer ut ur denna dag.

Snurrigt, javisst, men ändå något som ibland måste ut, av många olika anledningar, och glöm inte, att Du bara Du har kraften, viljan och makten att göra vad Du vill med just denna dagen, så är det bara.


Jag har njutit av min stavpromenad idag, hittade lite kantareller men skippade doppet, det regnade och blåste lite kallt, men imon blir de
t ett dopp igen.

Vi ska på kalas i eftermiddag, äldste sonens sambo, Emilie Nilsson fyller 30 år den 31/8 och det firar vi idag, lite present och ska ta med en "blomma" ut till dem, som jag vet att hon vill ha, hoppas bara att det fungerar.


Vi brukar fira henne ute i Räfsnäs, där de har en liten "stuga" som har blivit så fin, efter att de har jobbat ganska mycket med den, ja, både ute och inne, så det får gärna bli sol, så vi kan sitta på den fina altanen.

Ett litet Grattis skickar vi också till Cai Zetterberg/Z-guld i Nässjö som också fyller år den 31/8, han fyller 55 år och det är ju lite halvjämnt, så ha en trevlig helg, Du också.

Inga kommentarer: