lördag 11 december 2010

Ryhov, igen

Så har jag då, varit på Ryhov, idag, igen, nu för att lämna tillbaka den mätningsutrustning, jag hämtade igår.

Jag har sovit hyfsat gott, fast med en massa sladdar runt mig och i näsan, men jag har sovit, hur, vet jag dock inte, det kommer att ta några veckor, innan jag får veta.

Igår, blev det en snabb shoppingrunda i Jönköping, dvs. Alexandra var inne i nästan.....alla skoaffärer och visst finns det favoriter, men hon höll sig på mattan och köpte inga!!!!

Jag köpte en julklapp till Owe.....den har jag lämnat hos Gabriella, eftersom vi ska tillbringa julaftonen där, och då kan han inte kika på paketet och räkna ut vad det är, för det är han specialist på. Hahahaha....

En lunch, på bästa MAX, avnjöts också, tillsammans med Kristoffer o Markus,
våra söner, samt Alexandra, såklart.

Jag valde Maria Montezamis burgare, fast det var inga "tazels", med, men det var bra stuns i den ändå, jättegod.

Vi svängde, som sagt, in till Gabriella, då kom Josefina med tomma petflaskor
och skulle göra någon lustig dans "honky, tonky" som tydligen Alexandra, hade lärt henne, ja, dans och dans, men roligt hade dem och vi som tittade också.

Så övade Josefina på att vara Lucia,
kronan är fixad och klar, hon kommer att vara rena drömmen, blond, blåögd, nyfiken, charmerande, ja den finaste Lucian världen skådat /jag är inte ett dugg partisk/ bara en galet barnbarnsförförd mormor.

Idag, har vi också tittat in på A6, massor, massor av folk, men vi köpte bara några småsaker,Owe handlade renkött och rökt sidfläsk, av en vagn som stod utanför.

Renköttet, var så gott.....vi har provsmakat.

Jag har gjort lite julgodis i eftermiddag, nu precis doppat cornflakes crispen i smält blockchoklad, jag hoppas att det kommer att smaka.

En läcker tomte, har vi i Stensjön också, vid MC-kåken, som är mitt i krysset, har de satt upp en tomte, på en gammal motorcykel,
så himla mysigt.....

Inga kommentarer: