söndag 16 maj 2010

Vattenpölar









Igår, var jag barnvakt hos Världens Bästa Josefina, hennes mamma och pappa skulle på fest, och såklart ställer man upp.

Det är lika roligt varje gång och ibland är Josefinas kommentarer oslagbara......

Vi gick iaf en promenad och tittade på de fina hästarna, vi såg även backsippor, som jag inte har sett på många år, jag tror att de är fridlysta, Josefina tyckte att de var så fina och alldeles mjuka och lena.


Dessutom passerade vi en hel radda med trevliga vattenpölar, både på ditvägen och hemvägen, sådana saker ska man hoppa i, mycket, och det gjorde Josefina,
det var himla kul och strumporna blev alldeles blöta, upptäckte jag vid hemkomsten.

Hon hann även gunga en stund och dessemellan åt hon lite gräslök, det finns ett ställe som är hennes speciella gräslöksställe.

Även cykeln användes, men trampa är ju alldeles meningslöst, då mormor kan skjuta på istället, så det är bara att vrida på styret lite, den går ju framåt ändå.

Lite senare på kvällen dök Alexandra upp, hon hade med sig både glass och maränger, och tillsammans med pop cornen vi hade poppat, så blev det en bra lördagsgodiskväll, det tyckte Josefina.


Hon var på sitt bästa humör och åt av hjärtans lust,
slumrade till lite kort i soffan, men då vi tittade på henne, där hon satt halvsovande, med skålen i knät, så öppnade hon ögonen och hennes kommentar: Jag är nog inte riktigt vaken, gjorde att det blev ganska roligt.

Innan vi fick den lilla damen i säng, så hade hon borstat och kammat både Alexandras och mitt hår, så kanske det blir frissa av henne, eller fotograf, för ta kort, det gillar hon, fast ibland blir vi både halva
och sneda, men det tar sig nog.

Jag åkte genom stan hem och plockade upp Owe, som var på återföreningsfest, ja, jag sprang in en kort sväng, och det hade nog varit trevligt där också, Owe var iaf nöjd och det var ju bra.

Nu ska jag snart vila, för ett långt nattpass väntar........

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Härliga bilder! Hahaha!

Eva sa...

Ja, inte sant, lite bra, tycker jag, ses inatt -:)