lördag 21 juli 2012

En sväng till Jönköping

Idag drog vi iväg en sväng till Jönköping, vi skulle bl.a. köpa tyg....Då stötte vi på en trevlig tjej, som frågade lite om semestern, se nedan....Finns det något dåligt med semestern?
Av Jennifer Radhammar den 20 juli 2012 kl. 16:46
Eva Petri, Josefina Eklöf och Gabriella Petri har alla olika definitioner av vad som är sämst på semestern.
Eva Petri, Josefina Eklöf och Gabriella Petri har alla olika definitioner av vad som är sämst på semestern. Foto: Jennifer Radhammar
Semestertider är en tid av lycka för många. Men finns det något som inte är så bra med semestern?
- Man har många idéer men lite tid, säger Gabriella Petri.
Semestertider; det är en tid att vara tillsammans, umgås med vänner och kanske grilla lite under de ljusa sommarkvällarna. Semestern firas ofta in med en öl eller två, glada Facebook-inlägg och ny energi som kommer som ett brev på posten. Men finns det något som inte är bra med semestern? Jnytt gav sig ut på stan för att ta reda på den saken.

Eva Petri (bilden ovan) har ett snabbt svar på den frågan.
- Att den tar slut, säger hon och skrattar.

Dottern Gabriella Petri tycker att det är tråkigt när familjen inte kan vara samlad under semestern.
- Det sämsta är nog att man har så mycket idéer men så lite tid till dem. Sedan är det tråkigt att man inte alltid kan få till gemensam semester när man är sambo och har barn och så, säger hon.

Gabriellas dotter Josefina Eklöf är också med och hon gillar inte när alla kompisarna är borta på semester, eftersom att leka med sina vänner är det roligaste hon vet när hon är ledig.
- Det tråkigaste är när man inte kan leka med någon, säger hon.

 
 
Annons
 
Annons

Inga kommentarer: